Menu Sluiten

vilten mini-mandje

 5,95

Ideaal voor oorbelletjes, sleutels, of andere rondslingerende kleine kostbaarheden! Dit superschattige vilten mini-mandje is handgemaakt met liefde.

  • verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • handgemaakt
  • verkrijgbaar in 6 kleuren
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Losse sleutels in de gang, rondslingerende oorbellen en ringen in de badkamer of op je nachtkastje, kleine prullaria in de woonkamer: overal ligt wat en je bent het de helft van de tijd kwijt. Herkenbaar? Dan kun je nu een vreugdedansje doen! Want met zo’n superschattig vilten mini-mandje krijgen zelfs de kleinste kostbaarheden een stijlvol plaatsje in huis. His & hers sleutelbakjes, of je juwelen in zo’n fantastisch vrolijk minimandje op je nachtkastje… Je hebt keuze uit zes sprankelende kleuren om van te watertanden!

Deze handgemaakte minimandjes zijn ongeveer 4,5 bij 4,5 cm groot en zijn ongeveer 3 cm hoog. Ze worden met de hand gemaakt van 3 mm dik vilt, van sterke kwaliteit.
Doordat mandjes gemaakt zijn van vilt met polyester vezels, kun je ze ook afspoelen, eventueel met een zacht schoonmaakmiddel. Het vilt is ook wasbaar in de wasmachine, maar de koperen splitpennen houden daar niet zo van.
Omdat ik ze met de hand maak, kan elk mandje een beetje afwijken van de foto en de maten. Dat maakt ze uniek en vol karakter!

Specificaties

Ongeveer 4,5 x 4,5 cm, en 3 cm hoog.
3 mm dik vilt
kleurvast
polyester vilt
2 koperen splitpennen houden het mandje in vorm
binnenmaat zo’n 3,5 tot 4 cm breed en diep

Kleuren

Je hebt de keuze uit zes prachtige kleuren:
– warm geel
– zacht grijs
– knallend roze
– vrolijk blauw
– olijfgroen
– kalmerend camel

Klein en liefdevol

Deze superschattige vilten mini-mandjes zijn een ideaal klein cadeau voor de feestdagen; een knus en liefdevol kadootje waar je de ontvanger mee verwent.
Kijk voor meer fijne kleine verrassingen voor iemand die alles al heeft, op de speciale kado pagina. En houd je enorm van zelf maken? Dan is het zelfmaakpakketje van dit vrolijke mini-mandje misschien wat voor jou!

Wist je dat?

De mandjes maak ik met liefde, van de lapjes vilt die ik knip om de Vilten mand M te kunnen creëren. Hierdoor blijft er geen restmateriaal over. Daardoor wordt moeder natuur net zo blij van elk vilten mini-mandje als jij!

Gewicht 0,15 kg
Viltkleur

Kalmerend camel, Knallend roze, olijfgroen, Vrolijk blauw, Warm geel, Zacht grijs