Menu Sluiten

vilten mand LARGE – Efteling blauw

 37,50

  • handgemaakte opbergmand
  • haal de magie van sprookjes in huis!
  • vilt gemaakt van 99,9% Efteling uniformen
  • duurzaam & hergebruik

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Een licht en opgeruimd huis? Met deze prachtige duurzame opbergmand, tover je alle rommeltjes aan de kant. De kleur: Efteling blauw.
Vilt geeft karakter èn zachtheid in je interieur. Deze handgemaakte opberger is gemaakt van vilt dat bestaat uit 99,9% hergebruikte Efteling uniformen. Zo haal jij een beetje Efteling magie in huis!

Deze mooie, unieke mand is ongeveer 20 x 20 cm en 15 cm hoog. Dat betekent dat je er lekker veel spulletjes in kwijt kan. Denk aan bolletjes wol, kinderboekjes, of losse rommeltjes op de keukentafel. Ieder huis heeft wel een hoekje voor zo’n handige vilten mand. Magie, hergebruik en handgemaakt Dutch Design: dit is waar sprookjes van gemaakt zijn!

Deze mooie, duurzame opbergmand voelt zich prima thuis in jouw interieur en is gemaakt van mooi, vrolijk, hergebruikt vilt. De zachtblauwe kleur is echt een feestje voor het oog, en als je geluk hebt vind je zelfs een sprankeltje goud in de stof!
Er past ontzettend veel in: rondslingerende rommeltjes, luiers, de binnengekomen post, of bijvoorbeeld je handwerkspullen.

Specificaties

Breedte x diepte: 20 x 20 cm
Hoogte: 15 cm
Inhoud ongeveer 6 liter
Kleur: gemêleerd Efteling blauw, met witte stiksels

Over het vilt:

2 mm dik dus lekker stevig.
Gemaakt van vilt met hergebruikte katoenen vezels
Niet wasbaar, alleen deppen met een zachte, vochtige doek

Elke duurzame opbergmand maak ik zorgvuldig met de hand, van vilt met hergebruikte vezels. Geen enkele mand is hetzelfde, en kan dus een beetje afwijken van de foto. Ook verkrijgbaar in andere vrolijke kleuren!

Gewicht 0,2 kg