Menu Sluiten

Printable 3D kerstbal

 1,50

De kerstboom was nog nooit zo persoonlijk! Houd je van papier, zelfgemaakt en kerstmis? Dan is deze printable 3D kerstbal echt iets voor jou. Ga heerlijk zelf aan de slag en maak dit vrolijke mini-diorama voor in de kerstboom. Alles wat je nodig hebt is een snijmat en een mesje (plus natuurlijk geduld en precisie).

Dit product is een printable en dat betekent dat je per mail het product ontvangt als een pdf-bestand. Print deze uit op stevig papier, in een kleur die perfect bij jouw thuis past.
Enne… Het liefst op gerecycled papier natuurlijk, want hé, ik ben het 😉

Het pdf bestand (printable 3D kerstbal) is ontworpen op A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt.

En zit je om kerstkaarten verlegen? Wanneer je de kerstbal voorzichtig platvouwt, kun je deze ook als kerstkaart versturen!

Specificaties

Dit product is een printable, wat betekent dat je een digitaal bestand aanschaft. Het bestand is een PDF in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Na het voldoen van je aankoop ontvang je een e-mail met daarin in een link naar het bestand. Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de 3D kerstbal?

Je snijdt de onderdelen uit op een snijmat (anders is het zonde van je tafel), vouwt langs de stippellijnen en schuift de delen in elkaar. Hier ben je ongeveer 20 minuutjes mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze 3D papieren kerstbal. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken van de kerstbal heb je (behalve een printer) de volgende materialen zelf nodig:
– een vel stevig A4 papier
– een mesje en snijmat
– een dotje lijm
– een lintje of touwtje
– een beetje geduld en precisie
– eventueel een vel gekleurd papier

Meer, meer, meer?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables.
Zij ontvangen bijvoorbeeld als allereerste deze vrolijke kerstbal om zelf te maken ~ helemaal gratis.