Menu Sluiten

Printable Papieren Vaasje

 1,50

Gezien bij Eigen Huis en Tuin Lekker Leven: deze superleuke printable Papieren Vaasje! Kies mooi papier/karton uit, van 200 tot 250 grams dikte, en print deze vrolijke pdf uit. Hoe meer printjes je uit je printer laat rollen, hoe meer vaasjes jij kunt maken.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling een e-mail ontvangt, zodat je het product kunt downloaden. Zo kun je er lekker mee aan de slag!

Het pdf bestand (printable papieren vaasje) is gemaakt voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt.

Het leuke aan dit vaasje is dat je het op twee manieren neer kunt zetten: met een laag bol buikje, of trots met de bolling bovenin. Hoe je het vaasje maakt vind je omschreven op de printable zelf.

Specificaties

PrintablePapieren Vaasje is een digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf aankoopt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden. Je ontvangt dit bestand via een e-mail na afronding van je bestelling.

A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je het vaasje?

Je snijdt de onderdelen uit dik papier (200 tot 250 grams dikte), en schuift de delen in elkaar.
Hier ben je ongeveer een half uur mee zoet.
Je vindt de stappen ook omschreven op de printable zelf!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– een vel A4 papier, 200 tot 250 grams dikte (knutselkarton) met een mooie kleur of print
– een mesje en een snijmat
– een beetje geduld en precisie

Meer, meer, meer?

Deze vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables. Om te beginnen deze vrolijkerd!