Menu Sluiten

Prikbord Hexagon | beperkte oplage

 4,95

Met mini-prikbord Hexagon creëer je in een handomdraai gezelligheid bij je werkplek!

  • gemaakt van 100% natuurlijk kurk
  • verzending in 1 à 2 werkdagen
  • superleuk om meerdere te combineren

Uitverkocht

Creëer een gezellig hoekje bij je bureau, of in de gang! Lieve briefjes, een leuke ansichtkaart of foto: zet ze in de spotlight op zo’n vrolijk prikbord Hexagon. Dit zeshoekige mini-prikbord is gemaakt van het natuurlijke materiaal kurk, en is zelfklevend. Haal de folie van de achterzijde, en plak op een glad, vet- en stofvrij oppervlak. Combineer met meerdere prikborden voor een supergezellig hoekje!

Elk mini-prikbord Hexagon wordt geleverd met 5 pins, met een gladde zwarte kop. Zo prik je eenvoudig de gezelligste herinneringen aan je mini-prikbord vast.

De echte creatieveling kan ook nog helemaal los met verf of washitape om een eigen twist aan dit vrolijke prikbord te geven.

Specificaties

Materiaal: 100% kurk
Zelfklevend
Dikte: 6 mm
Afmeting: van punt naar punt 21,5 cm, van rib naar rib 18,5 cm

Het zelfklevend prikbord Hexagon wordt geleverd inclusief 5 pins met een ronde zwarte kop.

Hoe te plaatsen

Zorg dat de ondergrond waar je dit prikbord wilt plakken glad en schoon is, wanneer het nog stoffig of vettig is kan het prikbord minder goed hechten. Je kunt even ‘proefpassen’ en bijvoorbeeld met een waterpas en schilderstape (of washitape) een horizontale of verticale lijn plakken zodat je zeker weet dat jouw prikbord recht hangt. Dappere avonturiers plakken direct uit de losse pols, dat kan natuurlijk ook.

Fun fact

Toen ik nieuw kurk voor de onderzetters van hergebruikt textiel wilde bestellen, koos ik per ongeluk veel te dik kurk! Lezen is een kunst, zullen we maar zeggen. Gelukkig ontstaat er zo, geheel per ongeluk, een superleuk nieuw woonaccessoire!

Andere suggesties…