Menu Sluiten

kleine krijtbordsticker rechthoek

 4,50

Op voorraad

Ben je op zoek naar een kleine krijtbordsticker? Deze sticker van krijtbordfolie is ongeveer A6 formaat! Plak hem in de kinderkamer, op een oude ansichtkaart, recycle een stuk karton of een klein houten plankje: je hebt ook onderweg uren tekenplezier!
Deze leuke kleine krijtbord sticker is ook te gebruiken voor kleine boodschappenlijstjes in de keuken, of simpelweg leuk om de kinderen mee zoet te houden — ik bedoel: om hun creativiteit te laten ontwikkelen! 😉

Deze originele krijtbordsticker krijg je inclusief sponsje van geupcycled materiaal en een old-school krijtje. Kortom: een ouderwets schoolbord gevoel, maar dan helemaal van nu.
Alles wat je zelf nodig hebt is een goede plek om de sticker op te plakken! Het is ook heel handig om een plastic pasje te hebben, om eventuele luchtbelletjes onder de sticker vandaan te wrijven (bijvoorbeeld je ov-chipkaart of je pinpas).

Er zijn ook grotere stickers verkrijgbaar in de shop, of stickers met een andere vorm. Deze zijn uiteraard ook superleuk voor op de kinderkamer of in de gang!

Gewicht 0,1 kg