Menu Sluiten

Winter Wonderland Slinger

 12,95

  • handgemaakt
  • vilt dat van de afvalberg is gered
  • limited edition

Op voorraad

Deze vrolijke sneeuwvlokken stans ik uit vilt dat ik van de afvalberg heb gered! Een zachte, lichte wit waardoor het dat heerlijk winterse sneeuwgevoel oproept. Maak een unieke Winter Wonderland slinger!

Een set van tien gestanste sneeuwvlokken met 2 meter papiertouw, zodat je heerlijk kunt variëren: maak één lange slinger, of twee korte. Versier de kersttafel met losse sneeuwvlokken, of doe het lekker allebei! Leef je uit!

De sneeuwvlokken zijn ook leuk als onderzetter te gebruiken. Omdat het materiaal wat dunner is dan het vilt waar ik normaal gesproken mee werk, beschermt het je tafelblad alleen tegen kringen en krassen~ niet tegen de hitte van stomende mokken chocolademelk.

Het vilt is gered van de afvalberg en dus niet na te bestellen. Op is dus echt op! Haal snel jouw winter wonderland slinger in huis.
Het papiertouw is milieuvriendelijk en lekker licht. Combineer gezellig met kerstlichtjes voor een extra feestelijk kerstgevoel.

Inhoud van dit pakket

Twee meter papiertouw
10 handgestanste sneeuwvlokken van vilt

Tip

Lekker variëren met deze leukerds? Doe inspiratie op in dit blog. Gebruik ze om je borden mee te decoreren of gooi de sneeuwvlokken los in de kerstboom! Het is helemaal aan jou.