Menu Sluiten

Printable Vlakkenvaasje

 1,50

Houd je van zelf maken? Ga dan direct lekker zelf aan de slag met dit superleuke printable vlakkenvaasje!

Bestel nu deze creatieve printable voor een kleine bijdrage en ontvang na betaling het vlakkenvaasje als een pdf-bestand. Print deze uit op stevig papier, in een kleur die perfect bij jouw thuis past.
Enne… Het liefst op gerecycled papier natuurlijk, want hé, ik ben het 😉

Het pdf bestand (printable vlakkenvaasje) is ontworpen op A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist een grotere vlakkenvaas wilt maken!

Het vlakkenvaasje is geschikt om bijvoorbeeld een bloempotje in te zetten, om tekenspulletjes in op te bergen, maar ook voor makeup-kwasten en lippenstiften. Kortom: jij vouwt èn jij bepaalt!

Specificaties

Dit product is een printable, wat betekent dat je een digitaal bestand aankoopt. Het bestand is een PDF in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Na het voldoen van je aankoop ontvang je een e-mail waarin je de pdf kunt downloaden.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je het vlakkenvaasje?

Je knipt de onderdelen uit, vouwt langs de stippellijnen en lijmt het vlakkenvaasje in elkaar. Hier ben je ongeveer 10 minuutjes mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable ‘vouw je eigen vlakkenvaasje’. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Dit papieren vaasje is nadat je klaar bent zo’n 9,2 cm hoog en 9,2 cm breed.

Voor het maken van dit vlakkenvaasje heb je de volgende materialen zelf nodig:
– een vel stevig A4 papier
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– een beetje geduld en precisie

Leuk om te weten!

Af en toe zo’n leuke printable helemaal gratis in je mailbox? Meld je dan aan voor Vrolijke Inspirerende Post! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables.
Zij ontvingen bijvoorbeeld als eerste dit leuke vlakkenvaasje om zelf te vouwen!