Menu Sluiten

Bomen planten, gewoon omdat het kan! Doe je mee?

houtmoed gaat op groen en gaat bomen planten

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Black Friday? *Blegh* Friday! Green Friday klinkt al veel leuker. Misschien heb je er al van gehoord? Een groen en positief alternatief voor alle koopzucht in deze tijd. Zoals je al van me gewend bent, bied ik je dus géén mega-hysterische acties aan. Of toch..?
Ik probeer zelf zoveel mogelijk duurzame en hergebruikte materialen uit te kiezen voor mijn producten, maar dat doet lang niet iedereen. Dat gecombineerd met massa-verkopen, is een recipe for disaster. Als tegengeluid kiezen steeds meer bedrijven juist voor Groen deze week! Net als Houtmoed. En dit jaar doe ik dat samen met Trees For All.

bomen planten met houtmoed tijdens Green Friday

Want: ik ga bomen planten!

Niet mega-hysterisch, wel superleuk en duurzaam! Sowieso plant ik met Houtmoed al vier bomen voor deze supergroene actie. Maar wat het nog leuker maakt? Voor elke 25 euro die je besteedt in de shop, ga ik samen met @TreesforAll_NL één extra boom planten ?
Dat staat gelijk aan maarliefst 20% korting! Alleen geef ik deze korting niet aan jou, maar aan moedertje natuur. Omdat ik denk dat zij het harder nodig heeft.

Houtmoed gaat deze week dus een beetje extra op GROEN. En dat is al te zien aan mijn logo. Ben jij enthousiast? Plant zelf dan ook bomen! Of geef ze kado aan iemand deze decembermaand. Zelfs je CO2 uitstoot compenseren: het kan allemaal via Trees For All.
En wanneer je jouw decemberkadootjes komt uitzoeken bij mij in de shop, help je dus ook gewoon mee om een bos te creëren! Hoe gaaf is dat.

Groene kadotips

Deze lichtblauwe onderzetters zijn fonkelnieuw, en hebben toch historie! Want het vilt wat ik gebruik, is gemaakt van oude Efteling uniformen. Dat maakt ze toch magisch?
Het vilten mini-mandje maak je van een vierkantje vilt, dat ik uit de lap voor de grotere manden knip. Zo zorg ik dat er geen restmateriaal op de afvalberg beland!
Met de printable maak jij zelf een superschattige teddybeer van oude kleding, en Vaas H3 is gemaakt met lokaal duurzaam hout. Veel groener wordt het niet 🙂

Dus besluit jij bij mij te shoppen? Dank je wel! Dat vind ik geweldig! Enne… moedertje natuur is er ook blij mee.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.