Menu Sluiten

CreativeLife: driemaal is scheepsrecht!

creative life

CREATIVELIFE || 12, 13, 14 & 15 NOVEMBER 2020
WERKSPOORKATHEDRAAL || UTRECHT

Wat een gepuzzel moet het zijn geweest voor de organisatie van CreativeLife! Petje af. Deze geweldig leuke beurs zou natuurlijk plaatsvinden in maart, werd door de corona-perikelen verschoven naar mei en nu staat het feest dan eindelijk gepland ~ in november! Driemaal is scheepsrecht 🙂

Omdat ik best wel wat vragen krijg (gaat het door? Doe jij nog mee? Gaan de workshops door?) stop ik weer even een blog vol voorpret!

Voor alle vragen over de organisatie en de toegang, kijk je even bij de FAQ op de site van CreativeLife zelf.

maaike aan het werk tijdens creative life 2019

Corona…?

Eerlijk is eerlijk: we hebben geen glazen bol en we weten niet veel over de komende maatregelen en versoepelingen rondom het Corona-virus. Dat heeft uiteraard ook invloed op CreativeLife. Maar so far so good! En we gaan er natuurlijk vanuit dat alles mag gaan zoals gehoopt.
Dus doe je best de komende maanden, houdt die anderhalve meter afstand, en dan weet ik zeker dat we een feestje bouwen in november.

Doe je mee?

Ja natuurlijk! Daphne en ik hebben de plannen behoorlijk omgegooid om erbij te kunnen zijn en we hebben er superveel zin in 🙂
We zullen wel ook een beetje november sfeer toevoegen aan ons winkeltje, want het was oorspronkelijk één en al voorjaarspret. Hoe dan ook, je kunt weer een feestje in onze kraam verwachten!

voorbereidingen CreativeLife in volle gang

Extra dag!

Het allerleukste nieuws is toch wel dat er een extra dag aan het programma is toegevoegd! We beginnen al op donderdag 12 november.

Vier dagen feest, dat is een heerlijk vooruitzicht. En heb jij in overleg met de organisatie je bezoekdag aangepast? Als je ook je workshop wilt verplaatsen, laat het dan even weten.

Workshops

Heb je al een workshop geboekt? Superleuk dat je erbij bent! Denk je er nog over na, of twijfel je nog? De workshops gaan gewoon door. En als het RIVM toch besluit dat het anders moet, krijg je de keuze of je je workshop thuis in een doosje wilt ontvangen, of je geld terug (ex. administratiekosten). Zo ben je heerlijk verzekerd van je plekje aan de workshoptafel, en loop je geen risico.

Je kunt bij mij twee superleuke workshops volgen, te weten:

Wat als..?

Wat als er toch nog iets verandert? Dan hoor je dat natuurlijk meteen! Als je al een workshop geboekt hebt dan weet je het: je krijgt bericht van me zodra er iets verandert in de planning.
Maar ik ga er niet vanuit. Driemaal is tenslotte scheepsrecht! Het kan toch niet anders dan dat het dit keer doorgaat, en dat we er een geweldige beurs van maken met z’n allen!

Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust hieronder. Of in een mailtje, of via Instagram, of Facebook… 😉

Zie ik je in november?

2 reacties

    • Maaike

      Hai Marleen, dank voor je vraag! Maatwerk is zeker mogelijk. Omdat ik werk met 3mm dik vilt zijn de maximale maten van de mand zo’n 40 cm, anders staan de wanden niet zo mooi rechtop. Mocht je interesse hebben, stel ik (uiteraard vrijblijvend) met liefde een offerte voor je op. Groetjes Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.