Menu Sluiten

Creative Life, ik kom er aan!

Het is je vast niet ontgaan als je Houtmoed volgt op facebook, instagram of pinterest: van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart is het tijd voor het Creative Life event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! De allerleukste creatieve beurs, met de nieuwste trends, de mooiste merken en de meest creatieve workshops. En de Viltbloemist en ik zijn er samen bij!

Vaas H3 -- maak deze bij houtmoed op creative life!

Wat?
Ik presenteer met gepaste trots: Vaas H3. H tot de derde, want deze vaas wil je hebben, hebben, hebben! Het geweldig leuke van deze vaas, is dat je hem zelf kunt creëren. De onderdelen zijn al voor jou gemaakt, je krijgt een kwastje en houtlijm en creëren maar! Het is zo’n mooi product dat je hem zo neer kunt zetten. Het is een kunstwerkje op zich. EN natuurlijk super in combinatie met de vilten bloemen van Viltbloemist!
Het aller- allerleukste aan Vaas H3? Hij is geschikt voor èchte bloemen! Door zelf een mooie pot of fles te hergebruiken. Vaas H3 komt in drie maten in de webshop, en is dus ook in drie maten te zien op Creative Life!De medium versie is ongeveer 21,5 cm hoog. De binnendiameter is groot genoeg om er een klein crodino- of wijnflesje in te zetten. Of een klein sapflesje, een glazen potje waar olijven in zaten… nu ja, noem maar op. Echte bloemen er in, en klaar! De large variant is geschikt voor een grote wijnfles. En de XXL versie… oooo jongens! Die is geweldig mooi.
Nieuwsgierig? Leuk! Volgende week laat ik ze alledrie uitgebreid aan je zien!Hoe het begon…
Daphne, de Viltbloemist, benaderde mij via instagram, omdat ze zo graag een vaas voor haar vilten bloemen wilde. En dat snap ik! Want ze zijn werkelijk bijzonder! Heb jij ze al gezien? Zo niet, moet je eens kijken!! Die viltbloeiers zijn prachtig!
Anyway. Ik vond het zo leuk, dat ik gelijk aan het schetsen ben geslagen. Superenthousiast werden we allebei, en voor ik er erg in had, maakte ik een prototype. Zonder dat we ook maar iets zakelijks op papier hadden gezet.

We zagen elkaar een paar maanden later voor het eerst. En weet je, met sommige mensen heb je gelijk een klik, dan voelt het alsof je elkaar al jaren kent! Daphne was helemaal enthousiast over het prototype en prompt bedachten we hoe gaaf het zou zijn om ons concept samen op Creative Life te presenteren. Vaas H3 van Houtmoed, en de Bloemboxen van de Viltbloemist. Zo gezegd, zo gedaan. Want soms moet je gewoon in het diepe springen! En samen gaat dat een stuk makkelijker 🙂

PapierKan: een mooi papieren designstukje in huis!Prototype
Dat leuke prototype, dat was van papier. En zoals gezegd waren we er allebei gewoon verliefd op. Het leek wel een kunstwerkje! Hoe gaaf zou het zijn als één van de workshops met deze vrolijke papieren versie zou worden ingericht? 
Zo gezegd, zo gedaan. Even het ontwerp detailleren zodat het helemaal perfect is, en voila. De PapierKan was een feit. En het grappige is dat iedereen superenthousiast is over deze workshop! Die op zaterdagochtend is zelfs al uitverkocht (wooow!).


Workshops
Elke dag zijn er vier workshops bij onze stand. Om half elf starten we met de PapierKan. Om half twaalf en half twee kun je een bloembox van Daphne maken, en om half drie is het tijd voor die mooie houten Vaas H3. Allemaal superleuke workshops! En als je die van mij en Daphne combineert, ben je in één keer klaar!
Meer lezen? Kijk dan snel op de workshop pagina! Zie ik jou op Creative Life?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.