Menu Sluiten

De leukste Paas met deze 4 tips!

Nog maar even, en dan is het zo ver. Pasen! De eerste van vele vrije dagen 😉
Wat is er nu gezelliger dan een vrolijk versierde Paastafel. Eieren schilderen, 16-vierkantjes-vouwen… we kennen het allemaal. De leukste paas met deze 4 tips? Geloof het of niet: met deze vier minder voorspelbare tips maak je er pas een echt vrolijke ontbijttafel van!

Paashaas! 
Weet je het nog? Mijn eerste serieuze poging tot een filmpje? Oh wat vond ik het spannend. En inmiddels gaat het stukken beter 😉
Anyway: het filmpje in kwestie ging over origami en pasen. Zo vouw je namelijk een superleuke, grote origami-paashaas! Kijk je mee?

Eieren! 
En weet je wat ook al zo leuk is? Zelfgemaakte eier-slingers in je paastakken! Of aan de muur. Of voor het raam… Wil jij ook je eigen papieren paaseieren maken? Lees dan snel mee in dit leuke, handige blog van Papiermier.

Mandjes… 
De 16-vierkantjes-methode voor het vouwen van je eierenmandje, die kennen we allemaal. Maar wist je dat er nog een leuke manier is om bakjes te vouwen? Lees mee op dit blog van even geleden en vouw unieke papieren bakjes! Of wat dacht je van deze leuke printable: het vlakkenvaasje? Met deze leukerd als eierenmandje, geef je Pasen een heel hip tintje!

Chocola.
Yep. Ik *weet* dat dat niet is waarom we pasen vieren, maar voor mij is het de meest geweldige bijkomstigheid! Chocola, héél veel chocola. In alle soorten en maten. Jam, jam, jam. Eet smakelijk! 🙂

Dat waren ze: jij bent nu klaar voor de leukste Paas met deze 4 tips!

PS: je ontbijttafel *nog* feestelijker maken? Gooi dan vrolijke, gele onderzetters onder je eierdopjes! Of koop vier verschillende kleuren en leg ze als levensgrote confetti op tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.