Menu Sluiten

Strooi met liefde alsof het confetti is!

kadootjes ruilen met vreemden? Doe ook mee!

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Strooi met liefde alsof het confetti is …want er zijn al genoeg stomme dingen op de wereld. Daarom doe ik mee met de Happlify Secret Valentine Swap! Als deelnemer, èn als webshop. Met 14% korting. En ik houd stiekem niet eens van Valentijn… Waarom ik dan toch meedoe? Dat lees je in dit blog! Net als hoe je die korting krijgt 🙂

Happlify swap 2022

De Happlify Secret Valentine Swap: dit houdt het in.

2021 was al net zo’n raar jaar als 2020. En voor 2022 mag ik hopen dat we meer blije kriebels, liefde en gezelligheid kunnen delen met elkaar! En nu heeft Happlify iets bedacht om je in februari op te vrolijken. Iets om deze saaie, grijze tijd liefdevoller te maken.
Het idee is simpel: je stuurt een wildvreemde een kadootje! En als dank krijg jij een kadootje van weer een andere onbekende. De waarde is maximaal €10,- (excl. verzending). Het kan een lief cadeautje zijn, een hoopgevend gedicht, chocolade, iets zelfgemaakt, iets wat je kocht, iets in de vorm van een hart… als het maar lief en positief is. Zodat het past bij Valentijn.

Which reminds me: Ik hou dus niet van Valentijn.

Oeps. Maarja, ik kan maar beter eerlijk zijn. Valentijnsdag vind ik stiekem een beetje een voorspelbare, commerciële bedoening. Zo. Dat heb ik gezegd. Laat ik verder duidelijk maken dat ik iedereen zijn eigen mening gun: je mag er gek op zijn, er heerlijk van willen genieten! Maar zelf zeg ik liever elke dag ‘ik hou van jou’ tegen degenen die ik liefheb, en geef ik liever kadootjes of attenties op een dag dat ze het niet verwachten.

Nou bijdehandje, leg jij je deelname dan maar eens uit?

Ha! Goed dat je het vraagt, je moet tenslotte altijd kritisch blijven! 😉
Ik doe toch mee, omdat het leven op dit moment dus wat minder leuk is. De mensen die ik lief vind zie ik minder vaak (op m’n huisgenoten na). Familie en vrienden zag ik vaak bij verjaardagen, en nu sporadisch tussen lockdowns door. En zo zijn er veel meer mensen die bijna niemand kunnen zien. Of zelfs bijna niemand hebben.

Hoe geweldig is het dan dat je met deze Happlify Secret Valentine Swap mee kan doen, en een kadootje voor een volslagen vreemde mag gaan bedenken en opsturen? En zo blije kriebels kunt delen? Dát vind ik dan weer helemaal geweldig! Een soort georganiseerde random act of kindness. En dáár ben ik dan weer helemaal dol op!

Oe, leuk! En wat doet Houtmoed?

Persoonlijk doe ik dus gewoon mee met deze feelgood actie in het teken van een feestdag die ik niet steun 😉
Maar Houtmoed doet ook mee! Wanneer je t/m 14 februari iets bestelt in de webshop, krijg je van mij 14% korting op je gehele bestelling, wanneer je code HAPPLIFYSWAP invult.

En als je wilt kun je het ook rechtstreeks door mij bij de ontvanger laten bezorgen 🙂
Zet dan wel even in de opmerkingen wat je wilt dat ik voor jou op het kaartje schrijf! Dit kaartje doe ik er gratis voor je bij.

Fijne kadootjes om te (laten) versturen?


Of kijk even in de kadogids!
Eerst meer lezen over deze leuke Happlify Secret Valentine Swap? Kijk dan even bij Happlify. Ik zou het superleuk vinden als je meedoet!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.