Menu Sluiten

Het Elke-DagBoekje

Het elke-dag-boekje: dit kun je er mee doen


Heb jij de outlet al ontdekt? Er gaan een paar artikelen uit het assortiment, dus die staan voor een spotprijsje in de webshop! Ik wilde vandaag eigenlijk een blog typen over hoeveel leuks je wel niet met de handpoppen kunt maken, alleen deze zijn inmiddels helemaal uitverkocht. En ik wil jullie niet blij maken met een dode mus, natuurlijk. Dus daarom: het blog iets later dan gepland & met het ook al zo leuke elke-dag-boekje in de spotlight!

Het elke-dag-boekje is een notitieboekje met blanco pagina’s, gemaakt van 100% recycled papier. Hij wordt geleverd met een pen gemaakt van recycled karton en recycled plastic, plus een paar kleine fsc-houten kleurpotloodjes. Ideaal om elke dag even in te doedelen! Hieronder 3 leuke redenen om met jouw elke-dag-boekje aan de slag te gaan:

lekker tekenen in de trein

1: Doedelen in de trein

Vind jij jezelf ook regelmatig terug in het OV? Omdat het elke-dag-boekje zo lekker klein is, gaat ie makkelijk mee voor onderweg. Niks zo lekker als in een drukke trein even wegduiken in jouw rustige, unieke boekje. Zo maak je er een heerlijk rustig moment van, in plaats van een gestresste bezigheid. En wat je tekent? Het uitzicht, die gekke das van de meneer tegenover je, het grappige patroontje op de tas van je buurvrouw, een mooie lijn die je ziet in het spoor… misschien wel een kopje koffie of een leuke spreuk! 

elke dag boekje: elke dag even schrijven! Superleuk naslagwerk

2: Dagboekje

Of je nu elke dag een grappige of slimme opmerking van iemand opschrijft, het weerbericht beschrijft of tekent, of misschien je dagelijkse outfit: je maakt een superleuk boekje voor jezelf door elke dag iets van die dag in je boekje te beschrijven of te tekenen. En met meerdere boekjes maak je er een naslagwerk van je leven mee. Hoe leuk is het, om aan het eind van het boekje terug te bladeren, en te glimlachen bij je teksten of tekeningetjes?
 

elke dag drie dingen schrijven waar je dankbaar voor bent

3: Dankbaarheid

Dit is echt een ideale tip. Wanneer ik ‘s avonds mijn bedje in kruip, schrijf ik 3 dingen op waarvoor ik dankbaar ben die dag. Het kan iets leuks zijn waar ik met man of dochter heen ben geweest, het kan zijn dat ik iets grappigs of moois heb meegemaakt, maar ook iets kleins als iemand die je laat voorgaan in het verkeer, gewoon als je lekker hebt gekookt of het genot van ‘verse bedjes dag’. En ja, dat laatste is bij ons een ding 😉

Het is zo fijn om de mooie dingen van de dag te onthouden, en zeker om daar even bewust bij stil te staan aan het einde van de dag.

Heb jij nog meer tips wat je kunt doen met het elke-dag-boekje? Je vindt hem trouwens in de outlet, voor maar 4,95! En houd de outlet in de gaten hoor, want er komen binnenkort nog meer leuke buitenkansjes bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.