Menu Sluiten

Nieuwe lente, nieuwe kleur vilt! En de kleur is… *tromgeroffel*

kleur vilt oranje is nieuw in de webshop bij houtmoed

Yessss! Op veler verzoek is er weer een nieuwe kleur vilt. Een heel vrolijke lentekleur, waar je gelijk blij van wordt! En de kleur is….

Oranje!

nieuwe kleur oranje voor alle vilten items binnenkort beschikbaar

Een heerlijk vrolijke, typisch Hollandse kleur waar de lentekriebels vanaf spatten. Terwijl ik met dit gezellige vilt aan het werk was, werd ik spontaan blij. Heerlijk vind ik het, al die kleurtjes!

Wat staat er allemaal *nu* in de shop in deze kleur:

Dit weekend ben ik lekker in de weer geweest met vilt snijden, foto’s maken en de producten in de webshop te zetten. En deze schatjes kun je nu al vinden:

En deze kleur is nu ook toegevoegd aan de mix & match onderzetters! Nu heb je nòg een fijne kleur vilt om mee te combineren 🙂

Daarnaast ben ik natuurlijk ook met de manden in de weer! Snijden, knippen, naaien, netjes afwerken… Deze zijn nog niet klaar, maar komen er binnenkort wel aan! Datzelfde geldt natuurlijk ook voor die leuke mini-mandjes 🙂

nieuwe kleur vilt in de shop: vilten manden ook in de maak

En nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig! Wat vind jij van deze kleur? Is het jouw favoriete kleur vilt, en word jij er ook zo vrolijk van?

Mocht je nu nog andere kleuren weten: laat het gerust weten! Wie weet zie je jouw suggestie ook een keertje terug in de shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.