Menu Sluiten

Op naar Creative Life…

de beursstand van houtmoed en de viltbloemist tijdens creative life

Het is weer heerlijk chaotisch achter de schermen! Op 27, 28 en 29 maart vind je Daphne en mij weer op een supermooie stand op Creative Life… althans: dat is het plan! Het ontwerp is namelijk nog niet af 🙂
En met alle productontwikkeling en superleuke plannen, is het best even puzzelen om alles in de week te proppen!

de beursstand van houtmoed en de viltbloemist tijdens creative life

Nu kan ik je garanderen dat dat heus wel goed komt, want vorig jaar zijn we een stuk later begonnen en was het vooral nog zoeken naar onze gezamenlijke sfeer. Dat stuk hoeven we gelukkig niet meer uit te puzzelen.

Georganiseerde chaos

Maar dit jaar? Dit jaar hebben we een grotere stand dan vorige keer! En daarmee natuurlijk ook grootse nieuwe plannen, met allerlei nieuwe producten die we willen presenteren.
Het ontwerp voor de stand van vorig jaar is te klein om dit jaar in te zetten. Daarom maken we niet alleen een gezellige workshop-plek, met een selectie van wat je bij ons vinden kunt: we willen ook een heus echt winkeltje inrichten!

Met al die verschillende producten is het uiteraard wel belangrijk dat het overzichtelijk wordt. En dus werken we nu aan het structureren van de chaos 🙂
Zo komt er een mooie stellingkast in ons Creative Life paleisje te staan ~ als de bezorgdienst tenminste mee werkt. Want die gooit de kont tegen de krib.

Gelukkig heeft dat geen invloed op het ontwerpproces: ik schuif vrolijk digitaal verder met alle interieuronderdelen. En zo ontstaat het ontwerp van de stand vanzelf!

maak deze leuke plantentafeltjes tijdens de workshops op creative life

Dus, if you’ll excuse me: ik ga weer heerlijk verder! Kom jij ook in ons winkeltje kijken? Boek dan gezellig zo’n leuke workshop bij ons 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.