Menu Sluiten

Creative Life bij jou thuis!

plantentafeltjes set van 2 voor de echte interieurstylist

Kun jij niet naar Creative Life komen op 27, 28 of 29 maart aanstaande? Dat is echt jammer, want dan mis je de leukste workshops!
Of toch niet..?

Want met deze leuke pakketten om zelf te creëren, vind je gewoon de gezelligheid* van Creative Life bij jou thuis! Lees snel verder 🙂
* Persoonlijke begeleiding van Houtmoed helaas niet inbegrepen.

hoog plantentafeltje om zelf te maken

Workshop in een doosje

Zo noemt Daphne (Viltbloemist) het. Kortom: een box vol moois om zelf te creëren!

We krijgen zoveel leuke reacties op de workshops op Creative Life, daar worden we blij van. En er zijn al flink wat plaatsjes aan de workshoptafel bezet.
Helaas krijgen we ook berichtjes van jullie hoe jammer je het vindt dat je (om welke reden dan ook) niet in de gelegenheid bent om te komen buurten. Daar moeten we toch wat aan doen!

Speciaal daarom heb ik elke workshop omgetoverd tot een DIY-pakket, vol moois om zelf te maken. Zo creëer jij helemaal zelf de gezelligheid van Creative Life bij jou thuis 🙂

turquoise blauw om het mooiste zelfgemaakte honingraatpapier DIY mee te maken

Pre-order

Ik ben nog druk bezig hoor, om de stap-voor-stap aanwijzingen van de workshop om te toveren in een handige handleiding. Zodra dit klaar is, zijn de pakketten beschikbaar!
Kun je niet wachten? Ik heb ze alvast als pre-order in de webshop geplaatst. Dan gaan ze direct met de postbode naar je toe, zodra ze helemaal compleet zijn. Je vindt alles uiteraard in de categorie Om zelf te maken!

laag plantentafeltje met daarop vaasje van honingraatpapier

Kom je wel naar Creative Life, maar heb je nog geen workshop gepland? Reserveer dan snel jouw plaatsje aan de workshoptafel! Tot maart 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.