Menu Sluiten

Plantentafeltje mini – Laag

 14,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Kunnen de plantjes op jouw vensterbank of tafel wel wat extra’s gebruiken? Plantentafeltje Laag is ideaal om een gezellig hoekje in huis te creëren. Je maakt hem eenvoudig zelf met de meegeleverde houtlijm en de heldere instructie.

Elk plantentafeltje bestaat uit drie houten delen, gesneden uit Hollands populierenhout. Deze zet je zelf eenvoudig in elkaar in slechts een paar minuten, waarna de houtlijm nog zo’n 15 minuten zal drogen. Daarna is het tafeltje al klaar voor gebruik! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Plantentafeltje Laag extra ‘eigen’ te maken, met een likje verf of lak.

Dit superschattige plantentafeltje geeft straks een gezellige touch aan jouw interieur. Dutch design van duurzaam hout ~ door jou gemaakt!

Specificaties

Gemaakt van duurzaam, fsc gekeurd populieren multiplex.
Lasergesneden, wat de rand de zo karakteristieke kleur geeft.

Het hout is 3 mm dik.

Het tafelblad is 8,7 x 8,7 cm
De hoogte van het plantentafeltje is 6,2 cm

Inhoud van het pakket:

Drie houten delen om het tafeltje mee te maken
Tube watervaste houtlijm (Bison)
Penseeltje
Fijn schuurpapier
Heldere, stap voor stap instructie

Tips!

Dit tafeltje doet het heel gezellig in combinatie met die vrolijke vilten hoezen! Ook is deze vrolijk in combinatie met het hoge plantentafeltje.

Het blanke populierenhout is al prachtig van zichzelf, maar het kan natuurlijk ook gelakt worden, of geschilderd in een kleur van jouw keuze. Of wat dacht je van bekleden met papier?

 

Datum

Vrijdag 13 november om 10.15 uur, Zaterdag 14 november om 10.15 uur, Zondag 15 november om 10.15 uur