Menu Sluiten

Last minute kersttips: nog maar één week!

Zo. Die nieuwe lockdown hakt er wel even in bij iedereen. De rij bij de slijter was maandagmiddag echt ontzettend lang! Ik moest er eigenlijk wel een beetje om lachen. Want hoe vervelend het allemaal ook is: laten we er vooral een positieve draai aan geven! Daarom in dit blog wat last minute kersttips. Helemaal corona- en lockdown-proof.

Maar eerst, de winnaar van die leuke sieraden & kadobon van Fashion & Beads. Dat is geworden:

@haakfreak

Van harte gefeliciteerd! Geef je je adresgegevens en je mailadres aan me door? Dan zorg ik dat je prijs bij je terecht komt!

aftellen tot kerst, last minute kersttips met een leuke winactie van happlify

Kerstkadootjes in corona-tijd

Een digitale kadobon is ideaal om iemand toch te verrassen, zeker deze kerst. De Houtmoed kadobon stuur je per mail direct naar de ontvanger. Dat is pas echt corona-proof!
Geef jij zo’n fijne digitale kadobon liever persoonlijk kado, en wil je het wat feestelijker inpakken dan alleen via de mail? Dan mail je hem naar jezelf, en schrijft de code over op deze leuke printable! Zo maak je toch een uniek kadootje van de bon, voor onder de boom.

last minute kersttips maak een kadodoosje voor de kadobon

Gratis en voor niks: klik hier voor een kerstig kadobon-kadodoosje!

Post NL heeft het megadruk, pakketjes komen niet aan en de feestdagen worden in kleine kring gevierd. Het is niet wat we gehoopt hadden, maar het gaat zoals het gaat. Wist je dat brievenbuspost een grotere kans heeft om op tijd te zijn dan pakketjes?
Daarom als last minute kersttips deze selectie aan brievenbuskadootjes, waar je hopelijk wel nog op tijd mee kunt verrassen!

Helemaal klaar met al dat digi-geweld?

Juist nu we allemaal thuis zitten met kerst, kunnen we heerlijk cocoonen. Lekker even niks. Niet shoppen, niet beeldbellen, niet thuiswerken. Tijd voor bordspelletjes, lekker lang tafelen en heerlijk samen genieten!

Weet je van gekkigheid niet meer hoe dat moet? Dan heb ik iets heel erg leuks voor je. De winactie die morgen van start gaat is een superleuke als je even offline wilt genieten! De digital detox van Happlify!

Happlify oprichter Mariko Naber ken ik al een poosje (vooral online) en ik heb altijd het gevoel dat zij een soort sister from another mister is. Op één ding na: ruim twee jaar terug was ze op persoonlijk vlak even helemaal klaar met de socials. En wiste ze in een week tijd meer dan 8 jaar aan lief en leed. Hopla. Wat nou detox, gewoon cold turkey! 😉
Maar het effect was groots, want inmiddels klinkt het: “Het heeft mij een gelukkiger mens gemaakt! En dat wens ik iedereen!”

Dat maakt mij stiekem wel héél erg nieuwsgierig!

Wij Nederlanders zitten zo’n 34 dagen per jaar op onze telefoon.

34 dagen! Dat is bijna het dubbele van al je vakantiedagen bij elkaar… Oef. Schrik je daar ook zo van? En heb jij nou ook:
• te weinig uren in de dag
• dat gevoel dat tijd verdwijnt op social media
• het idee dat iedereen alles onder controle heeft… behalve jij
• een ontzettende behoefte aan offline tijd

Het kan anders!

De Digital Detox van Happlify belooft je meer rust in je hoofd, echte connectie, meer creativiteit en meer kleine geluksmomentjes. Omdat je op persoonlijk niveau je digitale leven aanpakt, levert het direct méér tijd op die je kunt besteden aan de belangrijkere dingen in het leven.

Vanaf morgen kun jij kans maken op deze geweldige prijs! Wie weet win jij vlak voor kerst wel 52 weken lang een tot in de puntjes verzorgde weekmail! Met daarin een onderwerp helder uitgelegd, handige voorbeelden, fijne printables, video’s en praktische tips die je meteen toe kunt passen. En die je ook nog eens weinig online tijd kosten 😉

Vanaf morgen kun je meedoen aan de winactie, via Facebook en Instagram. Dus houd de sociale media deze week wèl nog even in de gaten!

Een extra winkans krijg je via de Vrolijke Inspirerende Post! Meld je dus snel aan om mee te doen. Ook krijgen VIPs deze week nog een geweldige deal voor kerst… dat wil je niet missen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.