Menu Sluiten

LiefsPopup ik kom er aan!

Zo. Blog online, ik stap in de auto. Want LiefsPopup, ik kom er aan!
Met een kofferbak vol mooie woonaccessoires, vrolijke ansichtkaarten en heel veel zelf te creëren moois 🙂

LiefsPopup: IJsselstein

In het gezellige vestingstadje IJsselstein, aan de Benschopperstraat, opent aanstaande vrijdag de LiefsPopup haar deuren. En vandaag mag ik mijn spulletjes langsbrengen!
Het belooft een superleuke winkel te worden. Bomvol unieke en handgemaakte producten, uiteraard. Een unieke shop waar alles met liefde gemaakt wordt door ruim 20 creatieve kanjers. Waaronder ik. En daar ben ik trots op natuurlijk!

Wat neem ik mee?

Natuurlijk heb ik goed nagedacht over de items die je straks in IJsselstein kunt vinden! De leukste woonaccessoires gaan mee, zoals vrolijke vilten manden, handgemaakte onderzetters en een verzameling vazen! Van de PapierKan tot Vaas H3. Uiteraard heb ik ook alle leuke kaarten ingeladen, boekenleggers gesneden en kaartenhouders gemaakt.

Kom jij ze bewonderen in de LiefsPopup?

Kriebels Lifestyle

De LiefsPopup is een initiatief van Annemiek de Graauw, het gezicht achter Kriebels Lifestyle. Zij woont zelf in IJsselstein en ik ken haar van de LiefsFabriek, waar ik ook een poosje mijn producten heb verkocht.
Toen Annemiek de mogelijkheid kreeg om de sfeer van de Liefsfabriek naar IJsselstein te verhuizen, twijfelde ze geen moment. Annemiek: ‘De Liefsfabriek is een heerlijke plek om te werken, producten te verkopen of een workshop te geven. Nu kan ook IJsselstein kennis maken met dit mooie concept.’

Bijijijna!

Op vrijdag 24 mei a.s. worden de deuren geopend. De winkel is tot eind juli geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag. Maar eerst zetten we natuurlijk de winkel helemaal vol met handgemaakt moois!

Dus LiefsPopup, ik kom er aan hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.