Menu Sluiten

Hèt kado voor de creatieve interieurjunkie!

papierkan een superleuk vaasje

Soms weet je van gekkigheid niet meer wat je geven moet met kerst. En de tijd tikt… Om nu weer een kadobon te geven… of een luchtje? Dat weten we nou wel. Wil je echt origineel uit de hoek komen? Dan is dit hèt kado voor de creatieve interieurjunkie!

Vaas H3 (medium)

Deze prachtige vaas maak je met de meegeleverde houtlijm, en kun je desgewenst in alle mooie kleuren schilderen die je maar wilt! Door een leeg papfles te hergebruiken, kunnen er prachtige bloemen in. Voor liefhebbers van Dutch design èn zelfmaken, is dit kunstwerk het ideale kado!

houten vaas h3 met roos en wijnflesje

Wel creatief, maar een kleiner budget?

Dan is er een papieren versie van dit kunstwerkje te vinden in de webshop. In een paar superfijne kleurtjes, zodat je je interieur echt een boost geeft! Het enige wat je nodig hebt om deze superleuke PapierKan te maken, is wat precisie en geduld.

papierkan papieren vaasje om zelf te maken

Bang dat de postbode je huis te laat vindt?

Ga dan voor één (of meer!) van die superleuke printables! Deze kun je direct downloaden, printen en inpakken. Wel zo makkelijk.

En? Ben je geïnspireerd geraakt en heb je het kado voor de creatieve Interieurjunkie gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Kijk dan eens in de categorie ‘om zelf te maken’, daar vind je nog veel meer leuks! Veel shopplezier, en alvast heerlijke kerstdagen gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *